Zpět do obchodu

Registrace

Tipy na nejlepší narozeninovou oslavu pro malé děti

Teplé měsíce lákají na večírky, party a oslavy. Udělejte dětem zahradní party, na kterou jen tak nezapomenou. Podívejte se na drobnosti a aktivity, které pobaví i ty nejmenší děti. 

Na žádné akci nesmí chybět dobré pití a jídlo. My se ale zaměříme víc na zábavu!

1. Společná hra

Pokud máte menší děti anebo různé věkové skupiny, těžko se vybírá jedna hra, při které by se bavila celé skupina. Nám se osvědčila hra Malý Rarášek. Úkoly zvládají jak tříleťáci, tak i šestileté děti. Princip hry je jednoduchý. Dospělák čte krátkou pohádku, při které děti pomáhají hlavní postavě tím, že plní různorodé úkoly. Většina je kooperativní, ta tak nikdo nezůstane sám v koutě. Výhodou je, že úkoly můžete volit podle nálady i prostředí. Nic navíc nepotřebujete. Hra stojí od 440 korun. Více info najdete zde.

2. Skákací hrad
Zapomeňte na peprné chvilky, kdy končí časový limit na skákacím hradě. Můžete děti nechat skákat třeba celý víkend, budou pak krásně spát. Vybírat můžete z řady tipů nafukovacích hradů. Malé, velké, s balonky, vodou nebo s motivem Ledového království. Ceny začínají na 450 korunách na den. Stačí vám jen obyčejná zásuvka a prostor pro nafouknutí. K dispozici mají i vodní skluzavku :-) Více najdete zde.

3. Malování do písku s nejmenšími 

I oslavenec může obdarovat své kamarády! Třeba tím, že si na oslavě zkusí nějakou netradiční výtvarnou techniku. A nakonec si svůj výtvor odnese domů. Malování s pískem zvládnou i ty menší děti. Navíc je na chvíli usadíte na jedno místo, zklidníte a vyzkouší si něco nového. Stačí si objednat pískovou sadu se sloupávacími samolepkami. Ukázat jim, jak na to a pak už to zvládnou sami. K dostání jsou zde.

4. Společné pečení pizzy
Nemusíte děti přímo pouštět do kuchyně, malé pizzy snadno ozdobí na zahradě. Jen nezapomeňte označit, komu která patří. Pokud máte více dětí, doporučujeme menší pizzy, kterých se do trouby vejde více. Horkovzdušné trouby a pečení na vícero plechách je výhodou.

5. Čerstvá cukrová vata

Sladká vůně jako na pouti! Čerstvá cukrová vata je nejlepší. Sami si to můžete vyzkoušet a vyrábět dětem sladkost na výrobníku cukrové vaty. Půjčíte si ho od 800 korun. Více info zde

6. Bubliny
Každý rád plave v bublinkách. Pokud budete mít na oslavě víc dětí, tak vám jeden malý bublifuk stačit nebude. V hračkářství jsou k dostání malé bublací pistolky, se kterými můžete vyhlásit bublinkovací soutěže. Bublinky můžete rozjet i ve velkém s výrobníkem bublin. Stačí ho jen zapnout do zásuvky a můžete práskat bublinky s dětmi. Lze si ho půjčit za 450 korun. Více najdete zde.  

7. Masky
Stylově bude vypadat oslava, když každý přijde v nějakém kostýmu. Pokud chcete maminkám ušetřit starosti s výrobou a sháněním kostýmu, můžete vybrat něco "jednoduššího" na přípravu a vyhlásit stejné masky pro všechny. Děti mohou jít za piráty, námořníky nebo na místě můžete každému namalovat na tvář nějaké zvíře obličejovými barvami

Zpět do obchodu